Сбъдва детските мечти

Добре дошли в света на Step Puzzle - лидер в производството на пъзели

18.01.2021
Добре дошли в света на Step Puzzle - лидер в производството на пъзели

Началото е поставено през 1994 година, когато компанията започва своят малък бизнес с внос на детски пъзели и образователни игри на водещи производители от Западна Европа. По това време реденето на пъзели и разноцветни кубчета се оказало най-любимото занимание както за децата, така и за възрастните.  

През 2000 г. Step Puzzle започва да създава пъзели и да разработва игри за деца под собствена марка. Скоро след приключване на строителството на фабриката през 2008 г., компанията напълно се премества в град Подолск. Няколко години по-късно динамично развиващата се компания заема своето място в местната индустрия на играчките. Сега брандът е модерна компания, която произвежда повече от 70% от руските пъзели, като продуктите им са разпространени в Израел, Чехия, по-голяма част от Северна Америка и страните от ОНД.

Всеки ден, Степ Пъзел произвежда около 2000 пъзели!

Като пъзелите са от 9 части за деца до 6000 части!

Разнообразието от пъзели е предназначено за всички възрастови категории.

Продуктите на марката са с най-високо качество. Внимателно проектираният производствен процес предполага липсата на токсични компоненти в състава и подбора на висококачествени суровини.

детски пъзели
Затова и картините, които те са приготвили за вас днес, далеч не са обикновени - запознайте се с любимите герои от руските анимационни филмчета: "Ну, погоди!", "Чебурашка и крокодила Гена", "Буратино", както и руската версия на "Мечо Пух" - Винни Пух!
детски пъзели
Step Puzzle си сътрудничат с големи компании като Marvel и Disney, също така предлагат различни серии пъзели, като "Руски музеи", "Coюзмультфильм" с илюстрации на любимите ретро анимационни руски филми.
детски пъзели
Освен природни забележителности и изгледи от градове и страни, пъзелите на Степ Пъзел представят и творби, изложени в руските музеи, Колекция с животни, Колекция пътуване.
детски пъзели
Пъзелите на Step Puzzle развиват ума на вашето дете. Благодарение на тях, то се учи на логическо мислене, цветово съвпадение, памет и търпение. Всичко е много забавно и лесно за сглобяване, без да има нужда от допълнителни инструменти и лепило!
пъзел
Брандът предлага не само традиционни пъзели, но и детски игри: пъзели-книги, кубчета, пъзели-топки и 3D-пирамиди.
пъзел
С игрите на Step Puzzle ще се върнете в детството!
Открийте ги под формата на забавни цветни пъзели и се пренесете в очарователният им свят!

Всички новини

Партньори

  • EDUCA BORRAS
  • TOTUM
  • KORBO
  • STEP PUZZLE