Сбъдва детските мечти

Step Puzzle е безспорен лидер в производството на пъзели и образователни игри за деца

​Компанията Step Puzzle е безспорен руски лидер в производството на пъзели и образователни игри за деца. Започнала е през 1994 г. като малък бизнес, внасяйки в Русия пъзели и настолни игри на водещите производители от Западна Европа. Скоро цветни "завършени снимки", магически направени от различни части, се превърнали в един от най-желаните подаръци за деца и възрастни. Колекцията от пъзели предлага богата гама от репродукции на картини, фотографии, градски и морски пейзажи, цветя и животни.

Стремежът на компанията е да предлага качествена продукция на ниски цени. Те непрестанно усъвършенстват оборудването си и внимателно подбират суровините си.

Пъзелите на STEP Puzzle са разработени със съдействието на водещи учители и психолози.

Компанията стартира през 1994, като в началото внася пъзели и настолни игри от водещи производители от Западна Европа в Русия. През 1997 година компанията успява да разработи методи за създаване на пъзели, които се различават от чуждестранните. През 2000 г. Step Puzzle създава пъзели и развива игри за деца под собствена марка. Ежегодно Step Puzzle представят своя щанд на международните изложби за играчки в Нюрнберг (от 2001 г.) и Хонг Конг (от 2011 г.).

Всеки ден, брандът произвежда около 2000 пъзели. Разнообразието от пъзели е предназначено за всички възрастови категории.

Step Puzzle си сътрудничат с големи компании като Marvel и Disney, също така предлагат различни серии пъзели, като "Руски музеи", "Coюзмультфильм" с илюстрации на любимите ретро анимационни руски филми. Брандът не предлага само традиционни пъзели, но и детски игри: пъзели-книги, кубчета, пъзели-топки и 3D-пирамиди. С игрите на Step Puzzle ще се върнете в детството!

Продуктите на марката са с най-високо качество. Внимателно проектираният производствен процес предполага липсата на токсични компоненти в състава и подбора на висококачествени суровини.

Освен природни забележителности и изгледи от градове и страни, пъзелите на Степ Пъзел представят и творби, изложени в руските музеи. При пъзелите за деца са представени и известните у нас герои от “Ну погоди“, “Маша и мечока“, “Крокодилът Гена” и др.
Продукти на STEP PUZZLE

Партньори

  • EDUCA BORRAS
  • TOTUM
  • KORBO
  • STEP PUZZLE