Сбъдва детските мечти

Изработването започва с Totum - усмихнатите лица са гарантирани!

Марката Totum започва живота си преди 20 години и сега се е превърнала в съществена част от всяка надеждна гама от магазини за играчки, добре позната с разпространение в над 70 страни. В допълнение към гамата на Creative, лицензираното предложение на Totum включва, наред с други, Disney Frozen, Paw Patrol, Finding Dory и Woezel & Pip.

Изработването започва с Totum - усмихнатите лица са гарантирани!

"Нашата мисия е да създаваме продукти, които достигат до детските сърца, развиват въображението, уменията и оформят характера на новия човек!"

Това е основната мисия на всеки член от екипа на холандската компания "TM Essentials BV", която повече от 15 години развива продуктите с марката "Totum". Креативните комплекти и образователни играчки, които я носят, са безопасни, прецизно и качествено изработени и на достъпни цени. Времето, прекарано с тях лети бързо, защото децата не спират да се забавляват. Продуктите "Totum" са познати на деца и възрастни в повече от 50 страни. Централата на фирмата се намира в Анделст, Холандия. Всяка година нейните специалисти разширяват асортимента, като нито за миг не се отклоняват от мотото на фирмата, което е "Погледни и разбери!".

Една от основните линии от продукти с марката "Totum" е креативната. В нея се включват играчки и творчески комплекти, с които се придобиват основни умения и знания за различни изкуства и занаяти. Тези продукти се отличават с ярките си цветове, включват инструкции "стъпка по стъпка", които са разбираеми и лесно изпълними. Тази линия включва комплекти, които се предлагат в различни размера – малък и среден.

Продуктите на фирмата от типа „направи си сам“, лесно покоряват детските сърца, защото достигат до тях чрез познатите герои от любими анимационни филми, предавания, книги. В продуктовата листа на „Totum“ има няколко лицензирани колекции:
"Disney Princess", които са истинска класика и са подходящи за момиченца на възраст между 3-8 г.
"Disney – PIXAR Cars" - серия за момченца, които колекционират любимите си герои от популярния филм.
"Disney – "Играта на играчките" - активити-комплекти със среден и голям размер, за момчета и момичета, които харесват приключенията на Бъз, Уди и техните приятели.

"Disney Winnie the Pooh" - нова, вълнуваща серия креативни комплекти с любимите герои от "Мечо Пух".
"Disney Donald Duck" - специална серия за феновете на героя, по случай 60 години от неговото "раждане".
"Barbie" - стилна колекция аксесоари, които малките госпожици създават сами.
"Hannah Montana" - колекции аксесоари от типа "направи сам" с популярната поп звезда от Дисни канала. Предназначени са за тийн-аудиторията.
"Strawberry Shortcake" - креативни играчки и аксесоари със симпатичен дизайн и свежи цветове за малките почитатели на Ягодов Сладкиш.
"Dora the Explorer" - активни играчки, подходящи за деца на възраст 3-5 г., които стимулират координацията ръце-очи, моторните умения и фантазия.
"SpongeBob" - играчки и креативни комплекти с популярния герой и неговите приятели.
"Littlest pet Shop" - серии творчески комплекти със симпатичните животинки.
"My Little Pony" - творчески комплекти с малките понита, които повече от 25 години радват децата по цял свят.
"Barbapapa" - творчески комплекти със забележителното задружно барбаронско семейство.
"Pokemon" - започнала като компютърна игра, линията с Покемон постепенно е разширена с арт-комплекти и креативни игри.

С марката "Totum" има забележителна серия от стъклени и мраморни топчета, които са с всички анимационни герои, за които фирмата има лиценз.Продукти на TOTUM

Партньори

  • EDUCA BORRAS
  • TOTUM
  • KORBO
  • STEP PUZZLE