Сбъдва детските мечти

Пъзел Nu, Pogodi! Airborn 560 елемента

STEP PUZZLE
№ 78089
Марка: Step Puzzle
Типове пъзели: Класически пъзели
Материал: Картон
Размери на кутията: 33.5 х 21.5 х 4 см.
Размери на подредения пъзел: 50 х 34.5 см
Пъзелът е подходящ за деца над 7 годишна възраст.
Брой части: 560
15.90 лв.
бр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лв.

Описание

Ну, погоди! Във въздуха, пъзел 560 елемента

Компанията Step Puzzle е сред известните марки в Русия и концентрира дейността си в производството на пъзели за деца и възрастни, както и на образователни игри. Основната идея на компанията се състои в стремеж към гарантиране на високо качество, съчетано с приемлива цена за крайните потребители.

За да бъде гарантирана безупречността на крайния продукт, в разработката на пъзелите и игрите, произвеждани от Step Puzzle, взимат участие учители и психолози.

Броят на частите, включени в пъзелите от каталога на компанията, варира от 9, предназначени за най-малките дечица, до 6000 елемента, които ще допаднат на заклетите фенове, имащи солиден опит в реденето на пъзели. Върху изображенията, използвани за направа на пъзелите Step Puzzle, могат да бъдат видяни любими анимационни герои, красиви животни, произведения на изкуството, фентъзи картини и атрактивни дестинации.

Общото между пъзелите и игрите, произвеждани от Step Puzzle, е едно – всеки продукт впечатлява качеството си и отговаря на различни наобходимости и вкусове, присъщи както на малките, така и на вече порасналите деца.

Последно разгледани продукти

Партньори

  • EDUCA BORRAS
  • TOTUM
  • KORBO
  • STEP PUZZLE