Сбъдва детските мечти

За нас

Играчки - това е най-хубавата дума за слуха на едно дете!

За игрите няма място и време – тяхната задача е да доставят удоволствие на децата навсякъде и по всяко време !

Добре дошли в нашия сайт - Obi4.com, където с много обич ще осигурим на всеки малчуган незаменими, ценни и качествени забавления.
Марките, с които работим са вложили в изработката на творенията си многопластови предназначения. Те са съумели да комбинират по иновативен начин своя възпитателен и образователен характер с възможността от невероятно забавление.

За култивиране на творческите заложби у децата и стимулиране на въображението, сръчността и умелите когнитивни способности, Obi4.com предлага:
 
За създаване и надграждане на образователен архив от знания и умения на вашето дете, имаме категория - Креативни игри от привлекателни образователни играчки гарантиращи качествено усвояване на информация.

За супер развлечение, съобразено с нуждата от насърчаване на двигателните умения  може да заложите на разнообразието от играчки в категорията Конструктори.

Нашите Пъзели ще осигурят отлично забавление за цялото семейство, където заедно с децата, родителите също могат да се пренесат в света на игрите.

Изработката на моделите е съобразена с висококачествени материали и облагородени съставки от естествени и устойчиви материали, които не влияят на детското и бебешко здраве.

Играчите, които ще намерите в нашия електронен магазин са създадени са от световни марки с огромен опит в производството на артикули за щастливо детство като EDUCA, BORAS, TOTUM, KORBO, STEP PUZZLE, сертифицирани с висок стандарт и стил производители като тяхната мотивация в основен аспект е насочена към интеграция на децата и тяхното прогресивно развитие.

Трябва ли да купуваме всичко на децата си? Защо не?! Ако развива креативни умения, фантазия, творческа мисъл и разбира се е по джоба ни. Разгледайте и ще се убедите, ние имаме опит в избора, а Вие само ни се доверете.

За да се ориентирате по-лесно измежду голямото разнообразие от детски забавления може да изберете различните категории и марки предлагани в сайта. Това ще Ви помогне да се убедите, че играчката която купувате ще е интересна, полезна и подходяща за Вашето дете.

Потопете се в Obi4.com – един вълшебен свят изпълнен с много забавления и игри за всеки и най много за малките палавници.

Партньори

  • EDUCA BORRAS
  • TOTUM
  • KORBO
  • STEP PUZZLE